Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Events
Deel met uw bijrijder!

PRINS EVENTS 2023

Het beste moet nog komen.

Natuurlijk hebben we er een prachtig jaar opzitten: het was volop genieten van bijzondere tourritten in binnen- en buitenland. Maar waarom zouden we voor een herhaling gaan als we denken dat het nóg beter kan? De tourrit agenda van 2023 is alvast veelbelovend, met in totaal 4 geplande events – inclusief drifttraining, een weekendje erop uit in het voorjaar en een week lang sturen onder de Spaanse (nazomer)zon! Geheel volgens Prins traditie sluiten we het rijseizoen af met de inmiddels bekende Prins in de Mix Tour. Dat wilt u toch niet missen?

Instagram
Kijk mee
#PRINSTOUR

drive like a prins

Alle zintuigen prikkelen en herinneringen voor het leven maken. Dat is waar het voor ons om draait, zowel qua auto als qua tourrit.

Prins Tour. De volle beleving.

De core business van Prins bestaat uit het verkopen van auto’s met een ziel. Machines die alle zintuigen prikkelen, liefhebbersauto’s.

Maar nog liever delen we samen met u de volledige beleving van de liefhebberij, #PrinsTour is al jaren dé manier. In een uniek gezelschap doen we de meest fotogenieke locaties aan en halen we alles uit het potentieel van zowel mens als machine. Met als hoofddoel: lekker sturen!

We blijven immers een ‘autobedrijf’.

Gerelateerde berichten: