Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Recap: Prins Per Donne ’24
Share this page
Share this page

Prins per Donne: terugblik op een meer dan geslaagd evenement!

Soms moet je wat proberen om erachter te komen of iets in het echt net zo leuk is als op papier. Na onze eerste Prins per Donne afgelopen juni kunnen we niet anders dan concluderen dat dit “ladies only event” een succesvolle happening was. Sterker nog, het heeft de ladies én de organisatoren verrast!

Natuurlijk was het even zoeken naar de juiste invulling voor een evenement dat ver buiten de comfortzone van pure petrolheads ligt. Echter, vanaf het begin stond één ding vast: we wilden de dames vol gas laten genieten van het goede leven én van de auto’s!

En zo geschiedde. We startten de dag met een mooie reis door de wereld van Guerlain. Wie had gedacht dat je je enkel door middel van een geur en gesloten ogen op een compleet andere plek kunt begeven? Toch wagen we ons eraan om te zeggen dat de genodigden nergens liever waren dan in onze showroom om een prachtige rit richting Giethoorn aan te vangen.  Een toeristische route over dijkjes, op een pontje en dwars door pittoreske dorpjes. De eindlocatie van de ochtendrit was Michelin sterrenrestaurant De Lindenhof, waar de dames een fantastische 6-gangen lunch voorgeschoteld kregen.

Nadat de vingers rijkelijk waren afgelikt gingen de handen terug aan het roer voor een retourtje Nunspeet. Terug op Prinselijke thuisbasis stond Lotte van Guests and Grapes klaar om de aanwezigen te trakteren op een heerlijke selectie wijnen. De ultieme afterparty… Terwijl er enthousiast werd geproost konden de genodigden zich tevens vergapen aan de schitterende sieraden van Ko Jager. Kortom, er klonk volop kling-kling en we zagen veel blingbling! Op naar de volgende editie…?!