Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Service

Welkom bij de club van liefhebbers.

Service die geen gelijke kent. Daar gaan we voor bij Prins. Gedreven door de schoonheid van de automobiel en de passie voor kwaliteit en snelheid, voeren wij ons vak met maximale zorg en toewijding uit. Hoogwaardig onderhoud, eersteklas haal & breng service en een lakbehandeling die de perfectie nadert; u beleeft het bij Prins. Wij maken uitsluitend gebruik van originele merkonderdelen en specialisten met vele jaren ervaring; échte kenners die hun liefde voor mens en machine niet onder stoelen of banken steken. Welkom bij de club. Tijd om lekker te gaan sturen!

 

Online werkplaats planner

Onderhoud

+

Onderhoud

Abarth
Bentley
Porsche

Prins is officieel Alfa Romeo en Abarth dealer. Maar ook andere Italiaanse schoonheden behoren tot onze specialiteit, zoals Ferrari en Maserati. Daarnaast putten wij onze services uit jarenlange ervaring met alternatieve geboren Classics en Esclusivo’s, waaronder Aston Martin en Bentley.

Afspraak maken

Lakbehandeling

+

Lakbehandeling

Wij hebben verstand van techniek, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Detailing betekent hier een Prinselijke manier van autopoetsen. Het poetsen en polijsten van auto’s wordt bij ons met minstens zoveel zorg en aandacht uitgevoerd als het technisch onderhoud.

Afspraak maken

Schadeherstel

+

Schadeherstel

Schade hebben is al vervelend genoeg. Wij gaan daarom altijd voor de mooiste oplossing: dat wil zeggen de beste kwaliteit in combinatie met originele onderdelen. We begeleiden de schadeherstellers van wie we weten dat ze volgens de Prins standaard leveren.

Afspraak maken

Onderdelen

+

Onderdelen

Ons magazijn is net een snoepwinkel: altijd vol onderdelen van hoge kwaliteit, bij voorkeur met bewijs van originaliteit, beheert door een tweetal specialisten inclusief grensoverschrijdend netwerk. In onze voorraad grijpt u nooit mis! Want wij zoeken onderdelen met liefde op.

Afspraak maken

Advies nodig?

Ik help u graag verder

Stuur Nic een e-mail
Nic de Groot
Service adviseur

Haal & breng service

+

Haal & breng service

We zien u natuurlijk graag even bij ons in Nunspeet, maar snappen dat dit niet altijd haalbaar is. Om de onze service én uw auto op optimaal niveau te houden bieden we u graag de mogelijkheid om van onze haal & breng service gebruik te maken. Met een gesloten trailer halen we uw auto persoonlijk bij u thuis op. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Afspraak maken

Auto-stalling

+

Auto-stalling

Prins Hotel: een centraal gelegen autostalling bij ons in Nunspeet, gelderland. Op zoek naar het ultieme verblijf voor uw grote liefde op vier wielen? Prins Hotel is dé herberg voor de Esclusivo’s en Classics van deze wereld. In het Prins Hotel zijn vele unieke raspaarden gestald, dus uw auto is in uitstekend gezelschap. Service schrijven we bovendien met een hoofdletter “S”, tot en met het zorgvuldig stallen aan toe.

Meer informatie

Aircoservice

+

Aircoservice

De kwaliteit van uw airconditioning laat ons niet koud. Regulier onderhoud voorkomt dat het systeem u in het heetst van de strijd in de steek laat of zelfs beschadigd raakt door een tekort aan koelmiddel, en dus ook aan smering.

Afspraak maken

Accessoires

+

Accessoires

Dankzij ons grote netwerk en onze jarenlange ervaring in de automotive zijn we uw ideale partner wanneer u uw auto wilt personaliseren met prachtige extra’s en accessoires. Neem een kijkje op onze webshop of informeer ons over uw wensen.

Bezoek de webshop

Garantie

+

Garantie

Kwaliteit en betrouwbaarheid spelen een belangrijke rol tijdens het aankoopproces. Terecht! Prins garandeert u dat we er altijd álles aan doen om u én uw auto optimaal van dienst te zijn. Daarnaast behoort Bovag garantie uiteraard tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Zoekopdracht

+

Zoekopdracht

Het is wel ons uitgangspunt, maar niet altijd realiseerbaar: voor iedere liefhebber de ultieme droomauto op voorraad hebben. Middels een gerichte zoekopdracht maakt u gebruik van ons uitgebreide netwerk om de auto te vinden die 100% aan uw wensen voldoet.

Neem contact met ons op
Stel zoekalarm in

Export

+

Export

Een auto exporteren vergt enige kennis van zaken. En kost bovendien de nodige tijd, die stuurgrage fijnproevers doorgaans liever aan iets anders besteden. Terecht, natuurlijk. Daarom neemt Prins het organiseren van de export met liefde uit handen, hoe graag u ook zelf aan het roer staat!

Alles over export