Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Service

Welkom bij de club van liefhebbers.

Service die geen gelijke kent. Daar gaan we voor bij Prins. Gedreven door de schoonheid van de automobiel en de passie voor kwaliteit en snelheid, voeren wij ons vak met maximale zorg en toewijding uit. Hoogwaardig onderhoud, eersteklas haal & breng service en een lakbehandeling die de perfectie nadert; u beleeft het bij Prins. Wij maken uitsluitend gebruik van originele merkonderdelen en specialisten met vele jaren ervaring; échte kenners die hun liefde voor mens en machine niet onder stoelen of banken steken. Welkom bij de club. Tijd om lekker te gaan sturen!

Onderhoud

+

Onderhoud

Ferrari
Alfa Romeo
Maserati
Abarth
Aston Martin
Bentley
Porsche

Prins is officieel Alfa Romeo en Abarth dealer. Maar ook andere Italiaanse schoonheden behoren tot onze specialiteit, zoals Ferrari en Maserati. Daarnaast putten wij onze services uit jarenlange ervaring met alternatieve geboren Classics en Esclusivo’s, waaronder Aston Martin en Bentley.

Afspraak maken

Lakbehandeling

+

Lakbehandeling

Wij hebben verstand van techniek, maar het oog wil natuurlijk ook wat. Detailing betekent hier een Prinselijke manier van autopoetsen. Het poetsen en polijsten van auto’s wordt bij ons met minstens zoveel zorg en aandacht uitgevoerd als het technisch onderhoud.

Afspraak maken

Schadeherstel

+

Schadeherstel

Schade hebben is al vervelend genoeg. Wij gaan daarom altijd voor de mooiste oplossing: dat wil zeggen de beste kwaliteit in combinatie met originele onderdelen. We begeleiden de schadeherstellers van wie we weten dat ze volgens de Prins standaard leveren.

Afspraak maken

Onderdelen

+

Onderdelen

Ons magazijn is net een snoepwinkel: altijd vol onderdelen van hoge kwaliteit, bij voorkeur met bewijs van originaliteit, beheert door een tweetal specialisten inclusief grensoverschrijdend netwerk. In onze voorraad grijpt u nooit mis! Want wij zoeken onderdelen met liefde op.

Afspraak maken

Afspraak plannen?

Ik help u graag verder

Stuur Nic een e-mail
Nic de Groot
Service adviseur

Haal & breng service

+

Haal & breng service

We zien u natuurlijk graag even bij ons in Nunspeet, maar snappen dat dit niet altijd haalbaar is. Om de onze service én uw auto op optimaal niveau te houden bieden we u graag de mogelijkheid om van onze haal & breng service gebruik te maken. Met een gesloten trailer halen we uw auto persoonlijk bij u thuis op. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Afspraak maken

Prins Hotel

+

Prins Hotel

Centraal gelegen autostalling bij ons in Nunspeet, gelderland. Een luxe, goed beveiligde garage aan huis is geen vanzelfsprekendheid. Tegelijkertijd vergt een stilstaande auto evengoed de nodige aandacht. Prins Hotel zorgt voor aandacht én onderdak. Het is dé herberg voor de Esclusivo’s en Classics van deze wereld.

Afspraak maken

Aircoservice

+

Aircoservice

De kwaliteit van uw airconditioning laat ons niet koud. Regulier onderhoud voorkomt dat het systeem u in het heetst van de strijd in de steek laat of zelfs beschadigd raakt door een tekort aan koelmiddel, en dus ook aan smering.

Afspraak maken

Accessoires

+

Accessoires

Een autoverzekering klinkt wellicht als een vanzelfsprekendheid, maar uw kostbare auto verzekeren tegen de juiste prijs is dat allerminst. In samenwerking met een gerenommeerde assurantiemaatschappij zorgt Prins voor zorgeloos rijplezier dankzij autoverzekeringen op maat. Zo betaalt u nooit te veel!

Bezoek de webshop

Garantie

+

Garantie

Kwaliteit en betrouwbaarheid spelen een belangrijke rol tijdens het aankoopproces. Terecht! Prins garandeert u dat we er altijd álles aan doen om u én uw auto optimaal van dienst te zijn. Daarnaast behoort 6 maanden Bovag garantie tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op

Zoekopdracht

+

Zoekopdracht

Het is wel ons uitgangspunt, maar niet altijd realiseerbaar: voor iedere liefhebber de ultieme droomauto op voorraad hebben. Middels een gerichte zoekopdracht maakt u gebruik van ons uitgebreide netwerk om de auto te vinden die 100% aan uw wensen voldoet.

Neem contact met ons op
Stel zoekalarm in