Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Service / Maserati onderhoud

Maserati onderhoud bij Prins: met liefde voor de drietand

Afspraak maken

Maserati specialisten en liefhebbers

Wij delen uw liefde voor Maserati. Als Maserati specialist begrijpen we hoe belangrijk de kennis en ervaring is, en als liefhebbers begrijpen we de emotie achter het merk met de karakteristieke drietand. We hebben meer dan 30 jaar ervaring in Italiaanse auto’s, waarvan ruim de helft van die tijd Maserati’s een prominente plek in onze werkplaats hebben. We kennen de ins en outs van deze prachtige Italiaanse auto’s en onze monteurs werken elke dag vol enthousiasme om ervoor te zorgen dat uw Maserati in topconditie blijft. Of het nu gaat om routineonderhoud, reparaties of het upgraden van uw Maserati, u bent bij ons aan het juiste adres. Het is zeldzaam dat we niet over de juiste kennis beschikken, maar mocht dat het geval zijn, dan hebben we voldoende contacten, zowel bij Nederlandse dealers als in Italië, om de benodigde expertise in te schakelen. Het onderhoud van uw Maserati wordt dus uitgevoerd met grondige kennis, originele onderdelen en tegen een eerlijk uurtarief.

Authentieke Maserati onderdelen

Wij hechten veel waarde aan het behoud van de authenticiteit van uw Maserati. Daarom maken we uitsluitend gebruik van originele Maserati onderdelen. Ons team van geschoolde monteurs is getraind om nauwgezet en zorgvuldig aan uw Maserati te werken, zonder compromissen te sluiten op de kwaliteit. Uw Maserati is bij ons in goede handen.

Haal & Brengservice

Uw tijd is waardevol. Daarom bieden wij een handige haal- en brengservice voor uw Maserati. Of u nu in Nederland woont of elders, wij regelen het vervoer van uw Maserati van en naar onze werkplaats in een gesloten trailer. Zo kunt u zich concentreren op wat voor u belangrijk is, terwijl wij ervoor zorgen dat uw Maserati in perfecte staat blijft.

Onze expertise strekt zich verder uit dan onderhoud

Naast routine onderhoud en reparaties biedt Prins ook een breed scala aan andere diensten voor uw Maserati. Of het nu gaat om het verbeteren van prestaties, het installeren van specifieke accessoires of het uitvoeren van technische inspecties, onze Maserati specialisten staan klaar om aan al uw behoeften te voldoen.

Neem contact met ons op

Zoekt u naar betrouwbaar en deskundig Maserati onderhoud? Neem dan vandaag nog contact op met Prins. Ons team van enthousiaste experts staat klaar om u te assisteren en al uw vragen te beantwoorden. We verwelkomen u graag in onze werkplaats!

Via onderstaande knoppen kunt via onze online planner of via Whatsapp een service afspraak maken. Liever telefonisch contact? Geen probleem! Dit kan via telefoonnummer 0341-257014.

 

Boek online Whatsapp ons

Advies nodig?

Ik help u graag verder

Stuur Nic een e-mail
Nic de Groot
Service adviseur