Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Hotel
Welkom
Boek nu uw verblijf
Reservering aanvragen

Een auto is een gebruiksvoorwerp. Toch? Hoe vaker u van de unieke rijkwaliteiten kunt genieten, hoe beter. Maar in de praktijk komt het geregeld voor dat een auto langere tijd stilstaat. Bijvoorbeeld omdat het – terecht – ook als kunst- en/of investeringsobject wordt gezien. Omdat de eigenaar op reis is of er simpelweg thuis geen ruimte voor heeft. Dan is het een hele geruststelling dat uw auto in de best mogelijke handen is. Bij kenners met veel technische ervaring en liefhebbers die uw passie koesteren…

Een luxe, goed beveiligde garage aan huis is geen vanzelfsprekendheid. Tegelijkertijd vergt een stilstaande auto evengoed de nodige aandacht. Prins Hotel zorgt voor aandacht én onderdak. Het is dé herberg voor de Esclusivo’s en Classics van deze wereld.

Bij Prins bent u verzekerd van een uitstekend beveiligde stalling op een centraal gelegen locatie in Nederland. Accukabels en plumeaus zijn niet nodig bij aflevering. Het afstoffen nemen onze professionals voor hun rekening, zowel technisch als optisch. Overigens kan dat ophalen op elk gewenst moment. Een haal- en brengservice behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Uw hotelier

Laat onze vakmensen uw auto in de watten leggen. Graag tot ziens!

Reserveer uw verblijf
Harry Petersen
Beheerder Prins Hotel