Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Hotel

Prins Autohotel: premium autostalling

Op zoek naar het ultieme verblijf voor uw grote liefde op vier wielen? In het Prins Hotel zijn vele unieke raspaarden gestald, dus uw auto is in uitstekend gezelschap. Service schrijven we bovendien met een hoofdletter “S”. Autohotel dekt wat dat betreft de lading een stuk beter: comfort, veiligheid en bereikbaarheid krijgen voorrang als u hier incheckt. Kom ook eens binnenrollen bij Prins Hotel en ga voor autostalling in stijl, passend bij het karakter van uw bolide.

Een auto wordt zorgvuldig afgedekt in het Prins Autohotel
Welkom
Boek nu uw verblijf
Reservering aanvragen

Een auto is een gebruiksvoorwerp. Toch? Hoe vaker u van de unieke rijkwaliteiten kunt genieten, hoe beter. Maar in de praktijk komt het geregeld voor dat een auto langere tijd stilstaat. Dan is het een hele geruststelling dat uw auto in de best mogelijke handen is. Bij kenners met veel technische ervaring en liefhebbers die uw passie koesteren…

Een luxe, goed beveiligde garage aan huis is geen vanzelfsprekendheid. Tegelijkertijd vergt een stilstaande auto evengoed de nodige aandacht. Prins Hotel zorgt voor aandacht én onderdak. Het is dé herberg voor de Esclusivo’s en Classics van deze wereld.

Hoogwaardige autostalling. Bij Prins bent u verzekerd van een uitstekend beveiligde stalling op een centraal gelegen locatie in Nederland. Accukabels en plumeaus zijn niet nodig bij aflevering. Het afstoffen nemen onze professionals voor hun rekening, zowel technisch als optisch. Overigens kan dat ophalen op elk gewenst moment. Een haal- en brengservice behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Vraag uw offerte aan:

Voornaam
Vul uw naam in
Achternaam
Vul uw naam in
Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in
E-mailadres
Vul uw e-mailadres in
Merk + Model
Vul uw auto in
Kenteken
Vul uw kenteken in
Vul hier het aantal maanden in
Vanaf wanneer
Vul in vanaf wanneer u de auto wilt stallen
Ga akkoord om te kunnen verzenden

Uw hotelier

Laat onze vakmensen uw auto in de watten leggen. Graag tot ziens!

Reserveer uw verblijf
Harry Petersen
Beheerder Prins Hotel