Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Service / Alfa Romeo onderhoud

Alfa Romeo onderhoud bij Prins: hier liggen onze roots

Afspraak maken

Alfisti met 30 jaar historie

Als trotse Alfa Romeo-specialist met meer dan 30 jaar ervaring heten wij u van harte welkom. Ons kleine, hechte team bestaat uit trouwe medewerkers, waarvan meer dan de helft al meer dan 20 jaar bij ons in dienst is, sommigen zelfs al 30 jaar. Deze langdurige ervaring met het merk Alfa Romeo maakt ons niet alleen een betrouwbaar adres voor het onderhoud van uw geliefde Alfa, maar het betekent ook dat wij dezelfde passie voor het merk delen als u. Dit is waar onze roots liggen en waar we altijd een speciale plek in ons hart voor zullen hebben. Onze diepgewortelde liefde voor Alfa Romeo vertaalt zich in onze toewijding en vakmanschap bij het werken aan uw auto. Wat kunt u nog meer wensen van een garage die met zoveel passie en ervaring aan uw auto werkt? Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige service en een team dat klaarstaat om de prestaties en het karakter van uw Alfa Romeo te behouden en te verbeteren.

Technisch advies en storingsdiagnose

Bij Prins kunnen we met trots zeggen dat er weinig andere garages zijn met zoveel ervaring en kennis van dit merk. Alfa Romeo-liefhebbers en garages weten vanuit het hele land de weg naar Prins te vinden voor een betrouwbare diagnose, technisch advies of zeer specifieke werkzaamheden. Met ons deskundige team bent u verzekerd van vakmanschap en expertise die alleen een gespecialiseerde Alfa Romeo garage met zo veel ervaring kan bieden.

Alfa Romeo onderdelen

Net zoals een ervaren kleermaker precies weet wanneer kleding perfect past, weten wij als Alfa Romeo-specialist welke onderdelen uw Alfa behoeft. Onze voorkeur gaat altijd uit naar originele onderdelen, maar we begrijpen ook dat er situaties kunnen zijn waarin originele onderdelen niet direct beschikbaar zijn of niet de beste keuze zijn. Met onze jarenlange ervaring hebben we voldoende kennis en inzicht om te weten wanneer we elders moeten zoeken. We hebben sterke relaties opgebouwd met gerenommeerde leveranciers en fabrikanten, zodat we altijd toegang hebben tot hoogwaardige alternatieven die perfect passen bij de behoeften van uw Alfa Romeo.

Accessoires en meer

Bij Prins begrijpen we dat echte Alfisti zich willen onderscheiden. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in de grote verscheidenheid aan accessoires en carbon onderdelen die we de afgelopen jaren hebben verkocht. Personalisatie kent vele vormen bij ons. Of het nu gaat om het toevoegen van unieke accenten aan het exterieur van uw Alfa Romeo, zoals een wielset of carbon spoiler, of om het creëren van een aangepast interieur met hoogwaardige materialen en individuele details, wij hebben de expertise en de accessoires om aan uw wensen te voldoen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en om uw visie werkelijkheid te laten worden. Neem gerust alvast een kijkje op www.prinsshop.nl

Neem contact met ons op

Hebben we u weten te overtuigen dat Prins het ideale adres is voor uw Alfa Romeo? Aarzel dan niet om een afspraak te maken of gewoon langs te komen voor een kijkje en een heerlijke kop koffie. We staan klaar om u te verwelkomen en u te laten zien waarom Prins dé plek is waar uw Alfa Romeo in goede handen is.

 

Via onderstaande knoppen kunt via onze online planner of via Whatsapp een service afspraak maken. Liever telefonisch contact? Geen probleem! Dit kan via telefoonnummer 0341-257014.

 

Boek online Whatsapp ons

Advies nodig?

Ik help u graag verder

Stuur Nic een e-mail
Nic de Groot
Service adviseur