Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Service / Ferrari onderhoud
Ferrari in onderhoud bij Prins

Ferrari onderhoud bij Prins: met liefde en volgens de hoogste normen

Afspraak maken

Passie en ervaring

Bij Prins begrijpen we de passie en liefde die gepaard gaat met het bezitten van een Ferrari. Als ervaren Ferrari-specialist nodigen we eigenaren van alle types Ferrari uit om bij ons het onderhoud te laten uitvoeren. Met jarenlange ervaring in het werken met Ferrari’s, zowel uit de jaren 90 als de meest hypermoderne modellen, zijn we uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van dit iconische Italiaanse automerk. Onze expertise strekt zich uit over het volledige spectrum van Ferrari’s, waardoor we in staat zijn om elk model met de grootste zorg en precisie te behandelen. Met honderden verkochte Ferrari’s in de afgelopen jaren en sterke relaties met dealers door heel Europa, kunnen Ferrari-liefhebbers vertrouwen op Prins als een betrouwbaar adres voor al hun behoeften. Of het nu gaat om routineonderhoud, reparaties of het verkrijgen van specifieke onderdelen, ons gespecialiseerde team staat klaar om de passie en vakmanschap te leveren die uw Ferrari verdient.

Lees hier meer over onderhoud dat we uitvoerden aan een Ferrari 355

Een servicebeurt door de Ferrari specialist

Onze jarenlange ervaring, de juiste mensen, de juiste skills en de juiste tools. Reden genoeg om bij Prins uw onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. Maar één reden staat met hoofdletters bovenaan: PURE PASSIE voor het mythische merk! Een vanzelfsprekendheid, net zoals het gebruik van originele onderdelen en het rekenen van een eerlijk uurtarief.

Originele Ferrari onderdelen, tutti originali!

Wij hechten veel waarde aan de authenticiteit van uw Ferrari. Daarom werken wij uitsluitend met originele Ferrari onderdelen. Ons team van deskundige monteurs is opgeleid om nauwkeurig en zorgvuldig aan uw Ferrari te werken, met behoud van de kwaliteit die u van dit legendarische automerk gewend bent. U kunt erop vertrouwen dat uw Ferrari in de beste handen is bij Ferrari garage Prins.

Haal- en brengservice voor uw gemak

Bij Prins begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom bieden wij een handige haal- en brengservice aan voor uw Ferrari. Of u nu in Nederland of daarbuiten woont, wij regelen het transport van uw Ferrari van en naar onze werkplaats in een gesloten trailer. Op deze manier kunt u zich volledig concentreren op de dingen die voor u belangrijk zijn, terwijl wij ervoor zorgen dat uw Ferrari in topconditie blijft.

Onze expertise gaat verder dan onderhoud

Naast regulier onderhoud en reparaties bieden wij bij Prins ook een scala aan andere diensten voor uw Ferrari. Of het nu gaat om het upgraden van de prestaties, het installeren van specifieke accessoires of het uitvoeren van technische inspecties, onze Ferrari specialisten staan klaar om aan al uw wensen te voldoen. Wij streven ernaar om u te voorzien van de beste oplossingen en adviezen, zodat u optimaal kunt genieten van uw Ferrari.

Ontdek de Prins ervaring

Bij Prins geloven we dat het onderhoud van uw Ferrari niet alleen een noodzaak is, maar ook een ervaring op zich. Daarom streven wij ernaar om u als klant een service van het hoogste niveau te bieden. Van het moment dat u contact met ons opneemt tot het moment dat u uw Ferrari weer in ontvangst neemt, staat ons team klaar om u te begeleiden en te adviseren.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar betrouwbaar en vakkundig Ferrari onderhoud? Neem dan vandaag nog contact op met Prins. Ons team van enthousiaste experts staat klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Wij verwelkomen u graag in onze werkplaats en kijken ernaar uit om uw Ferrari te mogen onderhouden en te verzorgen volgens de hoogste normen van kwaliteit en vakmanschap.

Een afspraak is bij Prins zo gemaakt! Via onderstaande knoppen kunt via onze online planner of via Whatsapp een service afspraak maken. Liever telefonisch contact? Geen probleem! Dit kan via telefoonnummer 0341-257014.

 

Boek online Whatsapp ons

Advies nodig?

Ik help u graag verder

Stuur Nic een e-mail
Nic de Groot
Service adviseur