Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Recap: Prins Summer Tour ’23
Share this page

Recap: Prins Summer Tour 2023

Eind september vond de jaarlijkse Prins Summer Tour plaats, voor ons hét event van het jaar! De Summer Tour van dit jaar, die begon in Madrid en eindigde in het prachtige Malaga, overtrof alle verwachtingen en liet zowel ons zelf als de deelnemers optimaal van hun auto’s genieten. Zo is hij bedoeld!

Ook dit jaar was het niet alleen de indrukwekkende collectie ‘Prins-auto’s’ die de show stal, maar vooral de schilderachtige rijders-wegen die Spanje te bieden heeft. De rustige wegen en adembenemende landschappen maakten de ervaring onvergetelijk voor alle deelnemers. Elk moment van de reis bracht nieuwe verrassingen, van pittoreske dorpjes tot uitgestrekte vergezichten. De deelnemers waren niet alleen onder de indruk van de routes en de auto’s, maar ook van de warme sfeer die gecreëerd werd door de gepassioneerde autoliefhebbers en levensgenieters die samenkwamen. De unieke locaties en de gezellige groep maakten de Prins Summer Tour meer dan zomaar een autorit; het werd een onvergetelijke ervaring.

Als organisatoren bedanken we alle deelnemers voor hun enthousiasme en passie, want zij hebben de tourrit tot een onvergetelijk evenement gemaakt. Met het succes van dit jaar in gedachten kijken ze nu al uit naar de volgende editie, in de hoop opnieuw een onvergetelijke en betoverende Prins Summer Tour te kunnen organiseren.

Share this page