Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Verbouwingen in ‘de Loods’
Share this page
Share this page

Verbouwingen in ‘De Loods’

Niet iedereen is bekend met onze tweede locatie in Nunspeet, waar ons autohotel, Prins Classics en Prins Atelier (alle cosmetische werkzaamheden) gehuisvest zijn. Hier komt echter steeds meer verandering in. Onze inspanningen om deze locatie verder te ontwikkelen en verbeteren, werpen hun vruchten af.

Om meer ruimte te creëren voor onze hotelgasten hebben we recent een nieuwe showroom voor onze classics geopend. Hier kunnen liefhebbers van klassieke auto’s hun hart ophalen en genieten van een zorgvuldig samengestelde collectie. Maar dat is niet alles; binnenkort openen we ook een gezellige ontvangstruimte in ‘bruin-café’ stijl. Een fijne ruimte voor klanten, die ook op deze locatie niet mag ontbreken.

Daarnaast hebben we geïnvesteerd in nieuwe faciliteiten die ons in staat stellen om onze Prins Atelier-service verder te optimaliseren. Zo hebben we recentelijk een kleine spuitcabine toegevoegd, extra poetsruimte en betere verlichting.

Een andere opvallende toevoeging is de glazen doorgang tussen de werkplaats en de showroom. Deze doorgang zorgt voor een moderne en open uitstraling, biedt een kijkje achter de schermen en onthult aan de andere kant de klassiekers in onze showroom.

Heerlijke ontwikkelingen dus! Benieuwd geworden? Kom gerust eens langs aan de Industrieweg 64 in Nunspeet!