Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Nieuwe collega: Daan van Nes
Share this page

Van stageplek naar vast dienstverband, welkom Daan!

“Hoi! Ik wil mezelf graag even voorstellen: ik ben Daan van Nes, kom uit het mooie Meppel en ben 19 jaar.” Het is nog geen 2 jaar geleden dat Daan zichzelf introduceerde als nieuwe stagemedewerker bij Prins.

Nota bene via een FaceTime gesprek die zijn vader met ons voerde liet hij destijds doorschemeren als IVA-student graag stage te komen lopen op een plek – en wij citeren – “waar hij als jonge jongen altijd al van droomde.” Hij liet zijn droom uitkomen en warempel: amper 2 jaar later is het Daan kennelijk zó goed bevallen dat hij heeft besloten voorlopig te willen blijven plakken. Niet enkel op de zaterdagen en in vakanties, maar op fulltime basis!

We zijn dan ook blij te mogen melden dat Daan zijn IVA-diploma inmiddels koud op zak heeft en er meteen een vast contract bij Prins heeft weten uit te slepen. Met zijn onderhandeltechnieken is dus niets mis, en mede daardoor mag hij zich gaan bemoeien met de inkoop én verkoop van onze auto’s. Goed bezig Daan! Vanaf nu ben je elke dag medeverantwoordelijk voor de manier waarop Prins zijn klanten bedient; iets wat je voorafgaande aan je stage naar eigen zeggen zo ontzettend kon waarderen. Wij wensen je heel veel succes en vooral ook: heel veel plezier!

Share this page