Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Een nieuw thuiskomen
Share this page

Een nieuw thuiskomen voor fijnproevers

Verbouwen doe je niet voor je plezier. Althans, persoonlijk heb ik lang tegen deze enorme ingreep aan zitten hikken. De afgelopen jaren lag de focus hoofdzakelijk op onze klanten, op de afleveringen, de events, de handel. Kortom, de leuke dingen van ons vak. De uitstraling binnen en buiten de showroom was naar mijn mening altijd afdoende om de fijne laagdrempelige Prins sfeer te bewaken. Toch kriebelde het in zekere zin wel om een keer verandering door te voeren. Op bepaalde vlakken zagen we ook echt wel de noodzaak. Dus moesten we tijdelijk door het stof, letterlijk én figuurlijk. Maar gezien de beleving en blije gezichten binnen ons pand heeft het zeer goed uitgepakt merken we nu al!

Er zijn altijd redenen om niet te verbouwen. Net zo goed als dat er altijd redenen zijn om het wél te doen. Eén daarvan is duurzaamheid: hierin hebben we echt serieuze stappen gezet. Met het oog op de toekomst was dit onvermijdelijk. Maar ook onze huidige klanten profiteren hier direct van. Het gevoel van ontspanning en comfort is nu sterker dan ooit. Er hangt een ongedwongen, behaaglijke sfeer in de showroom. Het traditionele ‘wijntje doen bij Prins’ blijft, maar wordt wel een next level experience.

Aan het originele Prins recept gaan we dus niet sleutelen. Aanvullende ingrediënten die straks rechtstreeks uit onze gloednieuwe keuken komen, gaan echter hand in hand met een klantervaring die hopelijk naar meer smaakt. Wellicht kunnen we bezoekers zo nu en dan een culinaire middag voorschotelen. Het gezellige, comfortabele huiskamer- en luxe clubhuis gevoel is in ieder geval iets dat elke dag tot uiting moet komen. Aan onze inzet zal het niet liggen! Want als Prins klanten zich op hun gemak voelen, weten we uit ervaring, dan is de deal soms zo snel als de auto waarover we praten.

Hartelijke groet,

Wim Prins

Share this page

Advies nodig?

De gepassioneerde Prins adviseurs staan voor u klaar.

Whatsapp ons
Wim Prins
Jeroen van Kranen
Joost Bode
Quinten Immink