Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Nieuwe collega: John
Share this page

Nieuwe Prins aanwinst John blijkt oude bekende

Een nieuw gezicht achter de receptiebalie: John van der Zwan. Hoewel, nieuw… Voor ons is John vooral een ‘oude’ bekende. Niet alleen is hij dorpsgenoot, ook hebben we veel met hem te maken gehad in zijn tijd bij collega-dealer Kroymans in Hilversum waar hij een groot deel van zijn carrière doorbracht.

Mogelijk heb je al de kans gehad om John persoonlijk te ontmoeten, maar laten we hem voor de vorm toch even officieel voorstellen! John heeft een bijzonder pad bewandeld voordat hij op de onze kwam. Al op 19-jarige leeftijd begon hij zijn loopbaan in het leger, waar hij niet alleen als ambulancechauffeur en verpleegkundige diende, maar ook zijn krachten toonde in zware berging – zelfs in uitdagende omgevingen zoals Bosnië.

Vanuit het leger zette John zijn avontuur voort naar zware berging door heel Europa. Deze ervaringen leidden hem uiteindelijk naar Aston Martin dealer Kroymans. Dit ging als volgt: na zijn tijd bij de berger, bood een oud-collega hem een tijdelijke positie voor een jaar aan bij Kroymans. Dat ene jaar werden er uiteindelijk 22,5 jaar, wat veel zegt over John’s toewijding en werkethos.

 

“Ik ben absoluut geen job-hopper, en hecht waarde aan vastigheid en een leuk team,” aldus John. Hij heeft met Prins een vertrouwensband opgebouwd in de lange periode van prettig samenwerken. En vice versa. “Als dit niet het geval was, had ik Kroymans misschien wel niet verlaten,” voegt hij daaraan toe. “Het voelt goed, ik ken het team en voel me er thuis. Hier ben ik helemaal op mijn plek.”

Welkom John. Samen streven we naar nog eens 22,5 jaar prettig samenwerken en mooie avonturen beleven!

John is sinds dit jaar verantwoordelijk voor ons magazijnbeheer. U kunt John berijken via magazijn@wimprins.nl

Share this page