Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Prins Summer Tour 2024
Share this page

Prins Summer Tour 2024

Save the date: 9 tot 14 september


Elke Summer Tour heeft zo zijn charme. Die van vorig jaar was op vele fronten fantastisch, dat neemt niemand ons meer af. Voor de 2024 editie halen we wederom alles uit de kast om u te trakteren op een unieke ervaring. Het is haast vanzelfsprekend dat we daarvoor terug moeten naar hét land van de autoliefde: Italië. We starten op 9 september en eindigen de 14e. Bent u erbij?

La bella Italia staat natuurlijk hoog aangeschreven op de kaart van autoliefhebbers. Karakter ten overvloede, dus ideaal voor de fijnproevers. Maar wist u ook dat dit Zuid-Europese pareltje gestrekte gebieden kent waar we ongestoord de rechterpedaal kunnen vloeren? De route is onder voorbehoud en van de plannen hebben we een ruwe schets. Echter, ondertussen hebben we het gas er wel vol op staan qua organisatie!

Natuurlijke schoonheid

Nergens is de passie voor auto’s zo intens als in Italië. En dus konden we geen betere plek bedenken om Prins Summer Tour 2024 op te tuigen. De ruwe schets van de route loopt van Amalfi naar Rome is op de eerste plaats bijzonder omdat we met een traditie breken: in plaats van af te zakken naar het zuiden, starten we in het onderste punt en rijden we 5 dagen aangesloten in noordelijke richting. Daarnaast doen we een rustig gebied aan met diverse hoogvlaktes. Verder doorkruisen we maar liefst 6 nationale parken. Het rijden met een magische machine middenin de schoonheid van de ongerepte natuur is ons tijdens voorgaande edities meer dan goed bevallen. Dus wij dachten: waarom ook niet?

Comeback in Italiaanse stijl

Leuk detail: één van de parken betreft Parco Nazionale de Gran Sasso. Prins Tourrit veteranen zullen de naam herkennen van onze allereerste zomerse trip, gehouden in 2015. We gaan dus voor een comeback in stijl. Gaat u er daar bij zijn? Laat het Italiaanse eten u heerlijk smaken, de lokale wijnen rijkelijk vloeien en de ritten alle zintuigen prikkelen. Aan de Prins bolides zal het niet liggen, aan de hartelijkheid van de Italianen evenmin en ook onze inzet kent geen grenzen. Kortom, wat kan er nou mis gaan?

Deelname prijs *schatting, exacte prijs volgt

  • Equippe (2 personen) : €5000,-
  • Autotransport (retour) : €1800,-
  • Vlucht: prijs volgt.

Reserveer uw plek!

Bent u er graag bij? Reserveer hier alvast uw plek!

Uw gegevens:
Voornaam
Achternaam
Vul uw achternaam in
Adres
Vul uw adres in
Woonplaats
Vul uw woonplaats in
Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in
E-mailadres
Vul uw e-mailadres in
Uw reisgenoot:
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in
E-mailadres
Vul uw e-mailadres in
Uw auto:
Merk + Model
Vul het automerk en model in
Kenteken
Vul het kenteken in
Autotransport:
Selecteer uw kamer:
Share this page