Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Prins Classica Tour 2024
Share this page

Classica Tour 2024: classics only!

Van 27 mei tot 1 juni.


Italianen zijn stijlvolle levensgenieters. Ze laten zich omschrijven als gepassioneerd en temperamentvol, maar leven vooral ook in het moment. Want hoewel hun zwak voor snelle auto’s enorm is, trappen Italianen geregeld op de rem. Omdat alle unieke ervaringen dan pas écht binnenkomen.

U laten afremmen is niet ons doel. Het gaspedaal bedienen op z’n Italiaans, dus met veel gevoel, des te meer. Tijdens de komende Classica Tour laten we het snelle leven even achter ons en gaan we op standje ‘relaxed’. En hoe kan dat beter dan met een échte klassieker?

Brindisi – Amalfi

Deze trip staat meer in het teken van smaak dan van sensatie. We gaan deel uitmaken van het “slow living” Zuid-Italië en op een rustig tempo de uitgestrekte olijfgaarden, azuurblauwe wateren en pittoreske dorpjes van Puglia verkennen. Onderweg stoppen we om te kunnen proeven van de heerlijke Pugliese wijn, olijfolie van topkwaliteit en verse zeevruchten uit de lokale keuken.

Waar dit naartoe gaat? Naar Basilicata: het verborgen juweel van Italië. Een regio die mysterie ademt, omringd wordt door beeldschone landschappen en een eeuwenoude geschiedenis kent. We rijden door betoverende dorpjes die zich vastklampen aan rotsachtige heuvels en uitgestrekte bossen. Overnachten doen we in de Sassi di Matera: historische grotwoningen die de stad Matera een buitenaardse uitstraling geven. Ook de lekkernijen van Basilicata zijn niet te missen. De sappige mozzarella, ambachtelijke pasta en lokaal bereide druivensappen garanderen een heuse smaaksensatie. Dus tóch…

Prins Classica Italia Tour 2024 eindigt aan de romantische, sprookjesachtige Amalfi kust. Voor velen een bestemming rijp voor de bucketlist, maar voor slechts enkelen een realistisch streven om dit met zijn of haar eigen (dan wel gehuurde) klassieker te kunnen beleven. Grijp deze unieke kans, nu met Prins!

Klassieker huren?

Geen relaxmodus zonder ontzorging. Wij nemen u alles uit handen: het regelen van transport, hotels, maaltijden en vliegtickets. Ook het vervoer kunt u aan ons overlaten. Geen klassieker in het bezit, maar wel rijp voor een downtempo trip tussen de fijnproevers? Prins verhuurt in stijl. Italiaanse stijl.

E quanto costa?    *schatting, exacte prijs volgt

  • Equippe (2 personen) : €4500,-
  • Autotransport (retourtje) : prijs volgt
  • Klassieker huren: vanaf €1250,-
  • Vlucht: prijs volgt.

 


ANDIAMO!!

Uw gegevens:
Voornaam
Achternaam
Vul uw achternaam in
Adres
Vul uw adres in
Woonplaats
Vul uw woonplaats in
Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in
E-mailadres
Vul uw e-mailadres in
Uw reisgenoot:
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in
E-mailadres
Vul uw e-mailadres in
Uw auto:
Merk + Model
Vul het automerk en model in
Kenteken
Vul het kenteken in
Selecteer uw kamer:

 

Share this page