Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Prins IJsselmeer Tour ’20
Share this page

Spontane acties zijn vaak de leukste. Of je nou op het laatste moment toch nog een feestje meepakt, op familiebezoek gaat of last-minute je koffers van zolder haalt voor een reis; meestal zorgt het verrassingselement voor net wat extra plezier. Precies zo hebben we ook onze Prins IJsselmeer Tour ervaren: een 2-daagse tourrit die last-minute op de kaart werd gezet. Gewoon, omdat we er zo aan toe waren!

Unieke mix

We waren niet de enige die goede zin hadden: 2 dagen na de aankondiging zaten we al volgeboekt! Met in totaal 40 auto’s, bestaande uit zowel bekende ‘Prins Tour veteranen’ als enthousiaste nieuwkomers, hadden we een unieke mix van beeldschone bolides en bevlogen ‘baasjes’. Van Porsche tot aan Bentley. Van karakteristieke klassiekers tot aan moderne machines. En natuurlijk was ook Italië uitstekend vertegenwoordigd met Alfa Romeo, Ferrari en Maserati.

Share this page

From Holland with love

Aan de liefde voor mooie auto’s mankeerde al niets, maar met deze tour is de passie voor eigen land eveneens verder aangewakkerd. Een aaneenrijging van historische Hollandse dijkjes, plaatsjes en vergezichten vormde het middelpunt van een verrassend leuke tour. Via de Vechtstreek door Waterland, de Beemster, over de Afsluitdijk en dwars door Friesland weer terug. Het nagenieten is in volle gang! Namens team Prins: bedankt voor uw deelname en/of support op de locaties. Het waren 2 fantastische dagen! Op naar de volgende (last-minute?) tour…

Met gezonde groet,
team Prins.

Prins Winkel

Officiële alfa Romeo Accessoires

Naar de shop