Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Prins Per Donne
Share this page

Prins Per Donne

Zaterdag 22 juni

Dames: als een Prins je uitnodigt, dan moet het voor iets speciaals zijn! Het is tijd om te stralen en te genieten, dus trommel je vriendinnen, zussen en/of moeder op voor een dag vol glamour en verwennerij! Laat je betoveren door de geuren en het verhaal van Guerlain, terwijl een Michelin-ster topchef jullie verrast met een gastronomisch feestmaal. Proef de meest verrukkelijke wijnen en maak je klaar voor een tourrit in stijl.  

Bij Prins zijn we ons er van bewust dat we in een traditionele mannenwereld opereren. We zien jullie vaak op onze events, maar de interesse van de dames komt lang niet altijd overeen met die van de heren. Dit bracht ons op een idee:

Waarom de mannen niet een keer thuislaten terwijl jij geniet van een Prinselijk evenement puur gericht op jou en jouw vriendinnen?

Op zaterdag 22 juni verandert de showroom in een salon, exclusief voor dames. We behouden het vertrouwde Prins recept, maar voegen er een vleugje feminisme aan toe door onder andere de benzinelucht te verruilen voor de geur van designer parfums.

We starten het programma om 10.00 uur in onze showroom, maken ons op voor een gave tourrit en schuiven vervolgens aan voor een culinaire lunch belevenis in een Michelin-sterren restaurant! We sluiten de dag in stijl af met een gezellige zomerborrel bij Prins.

Deelname prijs: €189,- p.p.

  • Exclusieve parfumpresentatie. Inclusief een speciale gift.
  • Een koninklijke tourrit in Prins stijl.
  • Culinaire reis door meesterkok.  4-gangen lunch, **Michelin.
  • Proef de meest verrukkelijke wijnen

Schrijf jullie hier in!

Wil jij Prins Per Donne niet missen? Meld jezelf en je vriendinnen dan hier aan!

Team captain:
Voornaam
Achternaam
Vul uw achternaam in
Adres
Vul uw adres in
Woonplaats
Vul uw woonplaats in
Telefoonnummer
Vul uw telefoonnummer in
E-mailadres
Vul uw e-mailadres in
Teamleden:
Naam
E-mailadres
Naam
E-mailadres
Naam
E-mailadres
Auto:
Merk + Model
Vul het automerk en model in
Kenteken
Share this page