Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Prins Gentlemen Tour ’19
Share this page

Medio september 2019 vertrokken in totaal 27 Prins auto’s per boot vanaf Rotterdam om de oversteek naar Great Britain te maken. En “Great” werd het!

Prins Gentlemen Tour gaat de boeken in als een evenement dat alles had: snelheid, sensatie, ontspanning, sfeer, lekker eten én drinken. Ja, we weten: kort door de bocht verkopen we ‘gewoon’ auto’s (let op: geen gewone auto’s). Echter, wie zo af en toe een versnelling hoger inzet en alle registers opentrekt, kan zomaar op een avontuur worden getrakteerd die zijn sporen voor altijd nalaat. In de positieve zin. En soms zelfs letterlijk…

Share this page

Alle verwachtingen overtroffen

We kijken terug op een event dat alle verwachtingen heeft overtroffen. Om dit te kunnen bewerkstelligen, heeft team Prins de afgelopen maanden behoorlijk wat extra stappen moeten zetten – met gestrekte benen. Voorbereiding is immers alles bij een volledig verzorgde trip door Engeland. Maar het zou allemaal niet hebben uitgemaakt zonder deelname van onze klanten. Wat hebben we het samen leuk gehad!

De sfeer zat er vanaf de lounge op de boot meteen goed in. Daarna hebben we een paar dagen lang bewust de drukte vermeden en de rust opgezocht – of zo nu en dan vakkundig verstoord (het begint met motor en eindigt op geluid). De typisch Engelse binnenwegen in het prachtige, ruige Peak District en het klassiek Britse Cotswolds waren prooi voor een hele berg Prinselijke pk’s inclusief bijpassend symfonieorkest.

We dronken koffie in pubs, sloegen een lokaal gebrouwen biertje achterover bij de lunch en nuttigden thee met scones op een prachtig landgoed, om vervolgens te mogen ‘crashen’ in karakteristieke landhuizen. Een VIP Tour door de Aston Martin fabriek bood ons een kijkje achter de schermen van één van ’s werelds meest legendarische autobouwers. De cirkel van de Prins Gentlemen Tour was helemaal rond dankzij een heus VIP arrangement op het altijd mooie Goodwood Revival, waar we volledig in vintage stijl op de gereserveerde Grandstand konden genieten van alle actie op de baan! Wat een week!

Namens team Prins: bedankt!

Onze dank gaat natuurlijk vooral uit naar de deelnemers. Jullie hebben ons niet alleen de organisatie toevertrouwd, maar ook enorm veel gezelligheid, gelach en gebrul (van de auto’s welteverstaan) gebracht! We dromen nu al van een volgende Prins Tour… En u?

Prins Winkel

Officiële alfa Romeo Accessoires

Naar de shop