Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Recap: Prins in de Mix Tour ’22
Share this page

Kris kras door elkaar:

Prins in de Mix bol van liefhebbersauto’s uit alle categorieën

Ook de 2022 editie van Prins in de Mix Tour deed zijn naam eer aan. Afgelopen week knalden we met een kleine 40 auto’s door eigen land. Van GTA tot GTV, van Abarth tot Stelvio, van Porsche tot Ferrari; in elke categorie deden meerdere liefhebbers mee. En allemaal reden ze in onze beleving een auto uit de buitencategorie.

Dat is niet het enige wat de grote groep gemeen had: de deelnemers bleken stuk voor stuk een zwak te hebben voor snelheid en schoonheid. Zaterdagochtend kwamen ze in de vroege ochtendzon bijeen voor een stevige bak van de barista plus een brownie geserveerd door Prins. Voor een fijne rit is immers flink wat brandstof nodig….

Aansluitend kon het feest pas écht beginnen: we startten de tour langs het Veluwemeer, gevolgd door een rit richting Zwolle via de slingerende dijkjes van de IJssel. De weg naar Hellendoorn bracht ons langs Hasselt en Dalfsen. Daarbij hebben we ook een stukje van de Sallandroute meegepakt; een must voor stuurgrage autoliefhebbers.

Na al dat harde werken in de cockpit stond een welverdiende “Live Cooking” lunch op de kaart bij Landgoed de Uitkijk. Sowieso was het de hele middag smullen geblazen dankzij een heerlijke rit onder de najaarszon over prachtige wegen. Onder andere de Salandse Heuvelrug en natuurlijk de Veluwe, home ground voor Prins, leverde niets dan vrolijke gezichten op. Eenmaal terug in Nunspeet proostten we ter afsluiting van wederom een Prins in de Mix Tour uit het boekje.

Namens het complete team: dank aan alle deelnemers voor het plezier en de gezelligheid! Op naar de volgende.

Share this page