Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Recap drifttraining
Share this page

Recap Prins Drifttraining 18 maart: slideshow 2.0

Afgelopen zaterdag, 18 maart, stond bij Prins volledig in het teken van vette uitglijders. In de goede zin van het woord! Onze eerste drifttraining van het jaar (wegens succes volgt er later nog één!) is fantastisch ontvangen: de opkomst was groot, het weer was dik voor elkaar en het percentage Quadrifoglio’s was even indrukwekkend als vanzelfsprekend. Dit smaakt naar meer!

Vurige samenwerking met GP Elite

Er was eens een tijd dat – het inmiddels zeer bekende – GP Elite nog naam moest maken als organisator van rijvaardigheidstrainingen. Wim Prins meldde zich destijds als één van de eerste cursisten aan. De afgelopen jaren hebben we het rustiger aan gedaan, maar na 18 maart is het rijvaardigheidsvuur bij ons weer gaan branden! We kijken nu al uit naar het vervolg van deze spectaculaire samenwerking…

Van fun tot totale wagencontrole

Het doel van dit event was totale wagencontrole. Maar de weg ernaartoe stond vooral in het teken van fun en rijbeleving! De manier waarop bochten werden genomen en grenzen werden verlegd verliep net zo schuin als de leercurve van onze klanten. Bovendien was het voor de beste stuurlui een fantastisch schouwspel om al die luid brullende Prins bolides het rubber onder zich vandaan te zien roken.

Ook warmgelopen voor een training of trackday?

Laat uw gegevens hieronder achter, dan nemen we contact met u op wanneer er weer een training op de planning staat!

Graag tot ziens op de testbaan!

Voor + achternaam
E-mailadres*
Vul uw e-mailadres in

 

*Drifttraining 1 is voor beginners
*Drifttraining 2 is voor gevorderden
Share this page