Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Prins Shuttle Service
Share this page

Dit is dé tijd om u tegemoet te komen, letterlijk én figuurlijk. We staan niet alleen voor u klaar met onze haal & breng service, ook bieden we u momenteel de mogelijkheid tot een proefrit aan huis.

Haal & breng service

We zien u natuurlijk graag bij ons in de showroom, waar de verplichte 1,5 meter afstand het plezier niet mag drukken. Komt die anderhalve meter u net iets te dichtbij? Dan bieden we u graag een passend alternatief aan: haal- en brengservice voor onderhoud of een proefrit aan huis!

Proefrit aan huis

Een deal zo aantrekkelijk als de auto zelf, daarvoor hoeft u evenmin langs te komen. Want ook bij aanschaf op afstand, bijvoorbeeld vanuit huis, bent u dus verzekerd van een prachtdeal. We nemen de auto graag mee voor een proefrit aan huis!

Share this page

Genieten (van autorijden) is gezond

Vergeet niet: genieten mag. Sterker nog, het is gezond. Het helpt ons door deze lastige tijd heen. Als de auto voor een grote glimlach zorgt, dan staan wij paraat om deze ‘zomer-proof’ te maken. Weet dus dat u van harte welkom bent, in onze showroom én werkplaats. En anders zien we u graag bij u thuis!

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden!

Tel: 0341-257014
Mail werkplaats: receptie@wimprins.nl
Mail verkoop: verkoop@wimprins.nl

Prins Winkel

Officiële alfa Romeo Accessoires

Naar de shop