Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Lamborghini Classic Olanda Tourrit
Share this page

Lamborghini Classic Olanda Tourrit

Zaterdag 4 oktober mochten we een selectie prachtige Lamborghini’s en hun liefhebbende eigenaren verwelkomen voor de 1e Lamborghini Classic Nederland Tourrit. De trotse Lamborghini-eigenaren verzamelden zich bij Prins voor een goede kop Italiaanse koffie en de start van de tour. Na de receptie in de showroom brachten ze ook een bezoek aan onze PrinsClassics loods. Hier konden ze de onlangs verkochte Lamborghini Miura en de Lamborghini 400GT 2 + 2 bewonderen. We kijken aangenaam terug op een succesvolle en gezellige ontmoeting en wie weet zien we de deelnemers weer eens terug in Nunspeet!
Share this page

Voor het goede doel!

Naast een andere route was er dit jaar nog een ander verschil met voorgaande jaren. De rit werd georganiseerd in samenwerking met de buurtvereniging Hulshorst, met de intentie om geld op te halen voor stichting Kukeluusjes van Corné. Naast diverse inzamelingsacties van vrijwilligers heeft Prins Esclusivo een veiling opgezet met een aantal leuke items zoals een bezoek aan de Maserati fabriek, een karttraining en een Italiaans maatpak. Er is uiteindelijk een bedrag opgehaald van  €6000,-.
Volgend jaar zal Prins Esclusivo weer een Veluwerit organiseren en geld op gaan halen voor een goed doel. Als Prins Esclusivo relatie zal u daar zeker een uitnodiging voor ontvangen. Bent u nog geen klant van ons maar wilt wel graag op de hoogte blijven, schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.
Wilt u graag een goed doel opdragen voor de editie van 2015, neem dan contact op met Evelien.

Wilt u meer weten over de Abarth Scorpion Skin of de veiling in oktober?

Neem contact op

Prins Winkel

Officiële alfa Romeo Accessoires

Naar de shop