Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Alfa’s & Coffee 19 oktober
Share this page

Alfa’s & Coffee


Zaterdag 19 oktober | van 9.00 tot 12.00 uur

Er is iets magisch aan het delen van je passie voor Alfa’s met gelijkgestemden, zeker wanneer dat gebeurt bij een bedrijf dat net zo diep geworteld is in het merk als jijzelf. Wat is er nou mooier dan je zaterdag beginnen met een groep fanatieke Alfisten?

Onder het genot van heerlijke, verse barista koffie kun je je passie delen met andere fanaten, je trots te tonen en verhalen uitwisselen!

Zorg dat je erbij bent en deel je liefde voor Alfa Romeo met ons. Want één ding is zeker: een Alfist, dat blijf je voor altijd!

Inschrijven

We willen deze eerste keer graag weten waar we rekening mee kunnen houden qua opkomst, daarom vragen we vriendelijk het even door te geven via onderstaande formulier.

Voor + achternaam
E-mailadres*
Vul uw e-mailadres in
Aantal personen
Alfa Romeo type

Alfa Romeo bij Prins: hier liggen onze roots.


Alfisti met 30 jaar historie

Als trotse Alfa Romeo-specialist met meer dan 30 jaar ervaring heten wij u van harte welkom. Ons kleine, hechte team bestaat uit trouwe medewerkers, waarvan meer dan de helft al meer dan 20 jaar bij ons in dienst is, sommigen zelfs al 30 jaar. Deze langdurige ervaring met het merk Alfa Romeo maakt ons niet alleen een betrouwbaar adres voor het onderhoud van uw geliefde Alfa, maar het betekent ook dat wij dezelfde passie voor het merk delen als u.

Dit is waar onze roots liggen en waar we altijd een speciale plek in ons hart voor zullen hebben. Onze diepgewortelde liefde voor Alfa Romeo vertaalt zich in onze toewijding en vakmanschap bij het werken aan uw auto. Wat kunt u nog meer wensen van een garage die met zoveel passie en ervaring aan uw auto werkt? Bij ons bent u verzekerd van hoogwaardige service en een team dat klaarstaat om de prestaties en het karakter van uw Alfa Romeo te behouden en te verbeteren.

Meer over Alfa service
Share this page