Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Service / Arrangementen

Prins Arrangementen: gezellig erop uit terwijl wij aan uw auto sleutelen

Uit ervaring weten we dat échte liefhebbers het geen probleem vinden om een stukje verder te rijden voor service en onderhoud. Bij Prins kunnen we niet genoeg benadrukken hoezeer we dit waarderen. Daarom hebben we iets speciaals bedacht voor klanten die van ver komen: de Prins Arrangementen.

 

Bekijk de arrangementen

Pak de fiets

We hebben de leukste routes voor u uitgestippeld

Boek uw fiets

Beleef de Veluwe met Prins als gids

Weet u alles over uw auto te vertellen? Dat hebben wij dus met de Veluwe. Na al die jaren cruisen kennen we deze prachtige omgeving als onze broekzak. Maak daar gerust gebruik van, door een keuze te maken uit één van de arrangementen.

Als insiders denken we te weten waar we u blij mee kunnen maken. Zodoende hebben we alvast de leukste routes voor u uitgestippeld, langs de mooiste plekken en de beste restaurants, voor een dag vol onvergetelijke herinneringen. Uiteraard gaat u op pad in Prins stijl: de looks van onze e-bikes zijn geïnspireerd op Ferrari en Lamborghini…

"We zijn trots op 'ons' stukje Nederland.

Wim Prins

Culinair genieten op de Veluwe

Zin in een smaaksensatie? Wij weten waar Abraham de mosterd haalt. En niet alleen wat betreft mooie auto’s… Bij Prins hebben we een zwak voor ondernemers met een mooie visie, die de zaak op de rit hebben. Maar waar we houden er ook van als ze de smaakpapillen op scherp zetten en klanten compleet in de watten leggen. Zo kennen we er wel een paar in onze contreien! Restaurants waar menig Prins-member de deur platloopt. In samenwerking met deze lokale ondernemers hebben we hapklare arrangementen voor u samengesteld. Buon appetito!

Arrangementen

Arrangement 1.  Nunspeet

Arrangement 2. Elburg

Arrangement 3. Vierhouten

Arrangement 4. Harderwijk

Komt u voor onderhoud?

Boek hier uw arrangement