Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
Deel deze auto

Ferrari 599

Type
GTB Fiorano Carbon dash. | Carbon stoelen
Fabriekskleur
Nero
Transmissie
Automaat
KM Stand
39725 km
Bouwjaar
2007
Brandstof
Benzine
Status
Verkocht
BTW Auto
Nee

Ferrari 599

Type
GTB Fiorano Carbon dash. | Carbon stoelen
Fabriekskleur
Nero
Transmissie
Automaat
KM Stand
39725 km
Bouwjaar
2007
Brandstof
Benzine
Status
Verkocht
BTW Auto
Nee
Deel deze auto
Omschrijving
Opties en extra's
Techniek
Reviews

Ferrari 599 GTB Fiorano F1

Deze waanzinnig fraai samengestelde Ferrari 599 GTB Fiorano gaat helemaal op in het duister. Slechts de gele emblemen op de voorste schermen verraden de identiteit van de magisch mooie Nero Ferrari als de nacht valt. Heel vaak heeft het steigerende zwarte paard geen donkere wolk hoeven optrekken, getuige de kilometerteller waarop het getal 39.725 prijkt. Gaat u daar verandering in brengen?

Exterieur

Wie deze zwarte mysterie ontsluiert, zal niet worden ontgoocheld. Er is namelijk meer dan alleen de geheimzinnigheid rondom de Gran Turismo Berlinetta wat hem zo fascinerend maakt. Wie het geluk heeft de 599 van dichtbij te mogen aanschouwen, ontdekt talloze redenen om helemaal op te gaan in de emotie die deze Ferrari oproept.
Vloeiende lijnen en sierlijke welvingen lopen op oogstrelende wijze over in functionele features die niet zouden misstaan op een creatie van de Scuderia. Hightech en tegelijkertijd toch zo klassiek; de twee tegenstellingen komen nergens zo mooi bij elkaar als in geval van de GTB. Subtiel detail: de Giallo remklauwen achter de 20 inch donkere Monolitic velgen verwijzen, samen met de Scuderia Ferrari Shields, naar de originele merkkleur van Ferrari.

Interieur

Binnenin qua kleurgebruik geen verrassingen. Het ingetogen Nero leder staat in schril contrast met de opwindende vormgeving en materialen. Het 599-binnenste is een knap staaltje Italiaans design, voorzien van heel veel carbon. Zo zijn onder andere delen van het dashboard, de middenconsole én de elektrisch verstelbare stoelen eruit opgetrokken.
Het gele accent is binnenin de GTB zowaar nog geraffineerder dan aan de buitenzijde: slechts de rev-counter is ermee uitgerust. Aan de andere kant, meer heeft u nodig om te weten dat er vóór u superkrachten schuilgaan…

Techniek & performance

Die superkrachten heeft de Ferrari te danken aan zijn 6,0 liter V12-motor in het vooronder. De 12-cilinder levert een vermogen van maar liefst 620 pk. De paarden worden in het gareel gehouden door een semiautomatische F1-versnellingsbak, die alle power richting de achterwielen doorstuurt. Een geavanceerd F1-Trac tractiesysteem maakt een valse start overbodig indien u anderen wilt laten zien hoe je binnen 3,7 seconden naar de 100 km/h schiet, na het doven van de (stop)lichten.
Magnetische dempers voorkomen bovendien dat u een flater slaat als het rechte asfalt overgaat in scherpe bochten. En met een topsnelheid van 331 km/h is de kans aannemelijk dat u in no time als een mysterieus wonder in de duisternis verdwijnt… Tot straks dan maar?

Met hartelijke groet,
Prins Esclusivo

  • Becker radio/navigatie systeem
  • Carbon dashboard
  • Carbon middenconsole
  • Carbon sportstoelen
  • Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
  • Lederen bekleding
  • Lichtmetalen velgen 20"
  • Xenon verlichting
Motor
5999cc 12 cilinder
Brandstof
Benzine
Vermogen
620 pk
Gewicht
1680
Boek een proefrit

Ervaar de

Voornaam*
Vul uw naam in
Achternaam*
Vul uw naam in
Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in
E-mailadres*
Vul uw e-mailadres in
Ga akkoord om te kunnen verzenden

Soortgelijk

Advies nodig?

De gepassioneerde Prins adviseurs staan voor u klaar.

Whatsapp ons
Wim Prins
Jeroen van Kranen
Joost Bode
Quinten Immink