Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Update verbouwing
Share this page

Verduurzaming van onze showroom

De handen gaan uit de mouwen bij Prins. In een veranderend klimaat kan een snelle wereld als die van auto’s uiteraard niet achterblijven. Daarom wordt onze showroom verbouwd. Lees: verduurzaamd!

Wij zouden altijd een brullende V12 boven een rammende sloophamer verkiezen,
maar het verduurzamen van ons pand staat al heel lang op onze to-do lijst. Klanten hoeven zich hier echter niet door te laten afremmen:

Update: we ontvangen u graag weer!

Showroom:

Inmiddels staat onze voorraad weer te pronken in de showroom! De verbouwing heeft een dusdanig stadium bereikt dat we u weer in alle comfort kunnen ontvangen in de showroom. Graag tot snel!

Werkplaats:

Met trots kondigen we aan dat onze nieuwe werkplaats-receptie balie gereed is! Gezien er nog een hoop details aangepast gaan worden gaat de verbouwing nog even verder. Maar we verwelkomen onze gewaardeerde klanten graag weer op onze vertrouwde plek, waar we klaarstaan om u van dienst te zijn. Tot snel!

Contact:

Verbouwingswerkzaamheden zijn synoniem aan geluidshinder. De grootste werkzaamheden zijn inmiddels afgerond en de geluidshinder zal minimaal zijn momenteel. U kunt dus gerust telefonisch contact opnemen. Desondanks heeft het nog steeds onze voorkeur (indien mogelijk) contact met ons op te nemen via Whatsapp of email. 

Werkplaatsafspraak:

Wilt u een werkplaatsafspraak maken? Dat kan via onze online planner.

Werkplaats afspraak maken

 


 

Share this page

Advies nodig?

De gepassioneerde Prins adviseurs staan voor u klaar.

Whatsapp ons
Wim Prins
Jeroen van Kranen
Joost Bode
Quinten Immink