Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Verbouwing showroom
Share this page

Verduurzaming van onze showroom

De handen gaan uit de mouwen bij Prins. In een veranderend klimaat kan een snelle wereld als die van auto’s uiteraard niet achterblijven. Daarom wordt van 6 t/m 31 maart onze showroom verbouwd. Lees: verduurzaamd!

Wij zouden altijd een brullende V12 boven een rammende sloophamer verkiezen,
maar het verduurzamen van ons pand staat al heel lang op onze to-do lijst. Klanten hoeven zich hier echter niet door te laten afremmen:

Wat betekent dit voor u als klant:

Showroom:

Zoals gebruikelijk ontvangen wij u graag aan de Galvaniweg 1. Een afspraak maken is niet noodzakelijk, maar wel aan te raden. Het Prins assortiment staat tijdelijk op een veilige plek elders opgeslagen en kan uiteraard op verzoek worden bezichtigd.

Werkplaats:

Werkplaats en -receptie zijn geopend op de reguliere openingstijden. Verschil is alleen dat ze komende periode zijn terug te vinden in één en dezelfde ruimte. Wie voor service en onderhoud komt, komt dus meteen binnen in het kloppend (auto)hart van Prins!

Contact:

Verbouwingswerkzaamheden zijn synoniem aan geluidshinder. De verwachting is dan ook dat wij telefonisch minder goed bereikbaar zullen zijn dan u van ons gewend bent.

We verzoeken u dan ook graag (indien mogelijk) contact met ons op te nemen via Whatsapp of email.

 

Share this page

Advies nodig?

De gepassioneerde Prins adviseurs staan voor u klaar.

Whatsapp ons
Wim Prins
Jeroen van Kranen
Joost Bode
Quinten Immink