Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Recap: Prins Spring Tour ’23
Share this page

Recap: Prins Spring Tour 2023

Op 12 en 13 mei j.l. organiseerde we wederom een heerlijke tourrit voor echte autoliefhebbers. Met een line-up van adembenemende auto’s, waaronder Ferrari’s, Porsche’s, Alfa Romeo’s, Abarth’s en Aston Martin’s, waren we klaar om een episch avontuur te beleven. Wat ons betreft was hij weer zeer geslaagd!

We begonnen deze tourrit in ons autohotel, met een kwaliteits-koffietje van de barista, een korte briefing en uiteraard een hal vol liefhebbersauto’s. De dag begon met wat grijze wolken, maar al snel was het stralend weer en brulden de motoren vol enthousiasme over de Veluwe en het prachtige Sallandse landschap. Het geluid van de krachtige machines vulde de lucht terwijl we het Hollandse landschap doorkruisten en uiteindelijk neerstreken bij een 300 jaar oude watermolen voor een lunch in het zonnetje. De volgende stop op onze avontuurlijke reis was het charmante Landgoed de Wilmersberg in De Lutte, waar we de nacht doorbrachten en de kans kregen om onze verhalen te delen onder het genot van goede gesprekken en lachbuien. Het was geweldig om te zien hoe autoliefhebbers van verschillende achtergronden samenkwamen en een gemeenschappelijke passie deelden.

Na een frisse ochtendduik in het zwembad en een fijn ontbijt brulde de koude-start van ruim 20 machines over het landgoed. De eerste kilometers van dag twee genoten we nog even van de schilderachtige wegen van Twente en staken daarna vol verwachting de grens over naar Duitsland. De Autobahn lonkte en we waren klaar om onze bolides de vrije teugel te geven. Met onbeperkte snelheid raasden we voort, de adrenaline stroomde door onze aderen. Wat een sensatie! Onze weg leidde ons naar het noorden, met Groningen als ons volgende doelwit. Na een lunch in een oud vestingstadje en wederom een prachtige route moesten we er echt aan geloven: elke goede reis heeft een einde. We sloten de tourrit af met op een prachtige locatie in Drenthe genoten we van een welverdiende borrel in de stralende zon. Terwijl we voldaan toastten op het succes van de tour, de geweldige auto’s en Bedankt aan alle deelnemers die deze tourrit tot een onvergetelijk succes hebben gemaakt. Samen hebben we weer prachtige herinneringen gecreëerd. Op naar de volgende #PrinsTour !

Ook warmgelopen voor een tourrit?

Er zijn nog wat plekken beschikbaar voor de Prins in de Mix Tour in oktober.

Prins in de Mix Tour
Share this page