Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Recap: Prins in de Mix Tour ’24
Share this page

Recap: Prins in de Mix Tour 2024

Op zaterdag 5 oktober scheen er een heerlijk herfstzonnetje—het laatste ingrediënt dat we nog nodig hadden voor een perfecte dag. Met de rest van de voorbereidingen al op orde, stond niets een geslaagde Prins in de Mix Tour in de weg.

Samen met bijna 70 enthousiaste autoliefhebbers reden we een schitterende route rondom het IJsselmeer. Dit jaar, met de langste tour tot nu toe, bleek de route van ruim 300 kilometer een schot in de roos. De afwisselende wegen, het rustige verkeer en de prachtige uitzichten maakten het een rit om niet te vergeten. Geen kilometer was te veel; het was precies de tocht waarop we hadden gehoopt om dit toerritseizoen op een hoogtepunt af te sluiten!

We sloten de dag af waar we hem begonnen: in onze showroom. Onder de culinaire zorg van Italiaanse chef Felice genoten we samen van een heerlijke lekkernijen.

Onze dank gaat uit naar alle deelnemers voor hun enthousiasme, vertrouwen en gezelligheid. We kijken nu al uit naar een nieuw jaar vol mooie evenementen in 2025!

Met vriendelijke groet,
Het Prins Team

Share this page