Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Evento Solo Alfa
Share this page

Evento solo Alfa!

Veel bezoekers van deze site weten dat we veel meer doen dan alleen Alfa Romeo. Maar met dit merk zijn we groot geworden. Logisch dus dat we hier altijd achter blijven staan. Zelfs nu het qua nieuwe modellen (op de 4c na) al veel te lang stil is. Gelukkig horen we ook vele positieve geruchten. Tijdens onze 25-jarig bestaan in 2015 zal Alfa Romeo de eerste van een reeks nieuwe modellen introduceren. Het belooft dan ook een belangrijk jaar te worden. Vooruitlopend hierop organiseerden we op 28 & 29 november 2014 een Alfa Romeo only evenement: Evento Solo Alfa!
Share this page

Een showroom vol Alfa’s

We gingen tijdens Evento solo Alfa terug naar onze ‘roots’, terug naar de tijd dat de showroom gevuld was met alleen Alfa Romeo’s! In de showroom maakten we plaats voor bijzondere klassiekers zoals een 6C, haalden zoete herinneringen op uit onze beginjaren zoals de Alfetta en de 75, maar toonde ook Alfa’s nieuwe raspaarden: De nieuwe Qv’s en de 4C.

Presentatie: de toekomst van Alfa

Wat brengt Alfa u en ons in toekomst? Dat is de uitvoerig besproken vraag rondom ons merk.

Op vrijdagavond was de importeur aanwezig en gaf Alfa’s marketingmanager Pim Blijenberg een presentatie over Alfa’s verleden en toekomst. Een druk bezochte en gezellige avond waarbij mensen niet alleen welkom waren in onze showroom, maar waarbij ook met een pendeldienst de klassieker loods bezocht kon worden. Ook de zaterdag is erg druk bezocht geweest. We kunnen stellen dat Evento Solo Alfa een succes was en zeker voor herhaling vatbaar is bevonden! Dank aan alle bezoekers en medewerkers!

Workshop’s!

Vele van u hebben reeds eerder kennisgemaakt met onze technische Alfa Romeo specialisten. Nu was het tijd dat ze u eens het een en ander bij gingen brengen! Wat moet u weten over het onderhoud van uw auto, schadeherstel, het poetsen van uw auto en wat doet u bij pech? Mensen die zelf technisch zijn en in voor een uitdaging konden deelnemen aan een pitstop challenge en maakt u kans op een ritje in de 4c!

Prins Winkel

Officiële alfa Romeo Accessoires

Naar de shop