Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Het vertrouwde Prins plezier, maar dan op afstand
Share this page

“Zorg goed voor uzelf, dan zorgt u ook goed voor anderen.”

Uitzonderlijke tijden vereisen een uitzonderlijke aanpak om klanten op Prinselijke wijze te kunnen blijven bedienen. De coronacrisis raakt ons allemaal. Ook de autoliefhebber wordt niet gespaard. Omwille van uw eigen veiligheid, die van uw omgeving én van ons, zijn wij genoodzaakt om de maatregelen verder aan te scherpen. Tegelijkertijd doet ons team er álles aan om klanten en liefhebbers tegemoet te komen. Zoals minister-president Mark Rutte in zijn speech aangaf: we laten u niet in de steek!

U bent welkom, ook nu. Maak nu een afspraak!

In de donkerste lentemaanden sinds lange tijd verlangen we meer dan ooit naar iets dat ons blij maakt. Elk lichtpuntje is welkom. De aangescherpte maatregelen maken het echter moeilijk om de dingen te doen die we willen doen: bijvoorbeeld ongeremd genieten van mooie auto’s. Zo zijn onze showroom en werkplaats voorlopig uitsluitend op afspraak te bezoeken. Wat daarentegen blijft, is de uitstekende bereikbaarheid per telefoon en e-mail. Bovendien maakt de digitalisering het mogelijk dat u vanuit huis op uw gemak ons complete aanbod alvast uitgebreid online kunt bezichtigen. Zeg maar een eerste kennismaking op afstand.

Share this page

Eerste bezichtiging via Facetime of video?

U heeft interesse en/of wilt graag meer weten? Met middelen zoals WhatsApp en FaceTime hebben we direct contact met u en tonen we op verzoek alle ins en outs omtrent één of meerdere auto’s. Indien gewenst kunnen we aansluitend een vervolgafspraak met u plannen voor een live bezichtiging. Daarbij nemen we vanzelfsprekend alle veiligheidsmaatregelen conform protocol in acht, zodat het vertrouwde ‘Prins plezier’ ook plezierig blijft.

Gebruikmaken van onze Prinselijke service op afstand? Neem dan contact met ons op. U kunt op ons rekenen!

Jeroen van Kranen
Email: jeroenvankranen@prinsesclusivo.nl
Telefoon: 06-22554968

Joost Bode
Email: j.bode@wimprins.nl
Telefoon: 06-14142860

Quinten Immink
Email: q.immink@wimprins.nl
Telefoon: 06-40842780

Wim Prins
Email: wim@wimprins.nl
Telefoon: 06-20393973

Prins Winkel

Officiële alfa Romeo Accessoires

Naar de shop