Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Service / Abarth onderhoud

Abarth onderhoud bij Prins: de eerste dealer in Nederland

Afspraak maken

Abarth service

Als toonaangevende Abarth specialist nodigen we u graag uit om bij ons het onderhoud aan uw geliefde Abarth te laten uitvoeren. We zijn er trots op een van de vier eerste Abarth-dealers in Nederland te zijn geweest en hebben dus al sinds 2009 ervaring met dit geweldige merk. Onze langdurige betrokkenheid bij Abarth stelt ons in staat om een ongeëvenaarde expertise en kennis te bieden als het gaat om het onderhouden en optimaliseren van uw Abarth.

Bij Prins delen we niet alleen een passie voor auto’s, maar zijn we stuk voor stuk autogekken. We begrijpen de unieke aantrekkingskracht van Abarth en de wens van Abarth-liefhebbers om hun auto in topconditie te houden. Met ons gepassioneerde team van experts staan we klaar om ervoor te zorgen dat uw Abarth de aandacht krijgt die het verdient, of het nu gaat om regulier onderhoud, reparaties, accessoires of prestatie-upgrades.

Abarth habitat

Als u uw Abarth bij Prins onderbrengt, bevindt uw auto zich in goed gezelschap. Onze showroom en werkplaats zijn doorgaans gevuld met liefhebbers-auto’s als Ferrari’s, Alfa Romeo’s, en Maserati’s. Dit betekent dat we niet alleen ervaring hebben met Abarth, maar ook een diep begrip hebben van Italiaanse autotechniek, autopassie en -prestaties. Daarbij: het is altijd leuk om te zien dat een Ferrari eigenaar ook een zwak heeft voor een Abarth. U kunt erop vertrouwen dat uw Abarth bij Prins de beste zorg en aandacht krijgt, omdat we dezelfde liefde voor auto’s delen als onze gewaardeerde klanten.

Abarth onderdelen

Als toegewijde Abarth-specialist weten we precies welke onderdelen uw Abarth nodig heeft. Het is geen geheim dat veel onderdelen gedeeld worden met ‘normale’ Fiat-modellen. Echter, er zijn ook tal van onderdelen die specifiek zijn ontworpen voor uw Abarth en die het unieke karakter en de prestaties van uw auto bepalen. Bij Prins begrijpen we het belang van het gebruik van de juiste onderdelen voor uw Abarth. We weten precies welke onderdelen technisch correct zijn en waar u het beste mee af bent. Of het nu gaat om motoronderdelen, ophanging, remmen, of andere essentiële componenten. We hebben sterke relaties opgebouwd met gerenommeerde leveranciers en fabrikanten, waardoor we toegang hebben tot een breed scala aan originele en hoogwaardige onderdelen voor Abarth.

Accessoires en meer

Bij Prins begrijpen we dat echte Alfisti zich willen onderscheiden. Dit wordt duidelijk weerspiegeld in de grote verscheidenheid aan accessoires en carbon onderdelen die we de afgelopen jaren hebben verkocht. Personalisatie kent vele vormen bij ons. Of het nu gaat om het toevoegen van unieke accenten aan het exterieur van uw Alfa Romeo, zoals een wielset of carbon spoiler, of om het creëren van een aangepast interieur met hoogwaardige materialen en individuele details, wij hebben de expertise en de accessoires om aan uw wensen te voldoen. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes en om uw visie werkelijkheid te laten worden. Neem gerust alvast een kijkje op www.prinsshop.nl

Neem contact met ons op

Hebben we u weten te overtuigen dat Prins het ideale adres is voor uw Alfa Romeo? Aarzel dan niet om een afspraak te maken of gewoon langs te komen voor een kijkje en een heerlijke kop koffie. We staan klaar om u te verwelkomen en u te laten zien waarom Prins dé plek is waar uw Alfa Romeo in goede handen is.

 

Via onderstaande knoppen kunt via onze online planner of via Whatsapp een service afspraak maken. Liever telefonisch contact? Geen probleem! Dit kan via telefoonnummer 0341-257014.

 

Boek online Whatsapp ons

Advies nodig?

Ik help u graag verder

Stuur Nic een e-mail
Nic de Groot
Service adviseur