Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Vacature: Parts Manager
Share this page

Gezocht: Parts Manager annex Werkvoorbereider @ Prins!

Heb jij ervaring in de autobranche en affiniteit met magazijnonderdelen? Bij Autobedrijf Wim Prins hebben we een leuke baan voor je! Als Parts Manager en Werkvoorbereider onderhoud je dagelijks klantencontacten en ervaar je veel dynamiek tussen collega’s op de werkvloer.

Het is mooi meegenomen als je een achtergrond hebt als magazijnman of -vrouw, maar wij leren een commercieel talent zoals jij net zo graag de fijne kneepjes van het onderdelenbeheer bij. Zolang de benzine maar stroomt!

Versta jij het autovak, ben je zowel mens als machine georiënteerd en heb je passie voor parts? Solliciteer dan nu naar de veelzijdige functie van Parts Manager / Werkvoorbereider en maak deel uit van een team vol liefhebbers!

Stuur bij interesse jouw motivatie mét cv naar Prins. Let op: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share this page
Enthousiast?

Solliciteer nu!

Voornaam*
Vul uw voornaam in
Achternaam*
Vul uw achternaam in
Adres*
Vul uw adres in
Postcode*
Vul uw postcode in
Woonplaats*
Vul uw woonplaats in
Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in
E-mailadres*
Vul uw e-mailadres in
CV
upload
Motivatiebrief
upload
Ga akkoord om te kunnen verzenden

Waar kom je terecht?

Op een werkvloer vol autogekken. Prins bestaat uit een hecht en gedreven team van specialisten met passie voor hun vak. De achtergrond van het bedrijf en het segment waarin we opereren maakt dat onze klanten standaard liefhebbers zijn. Auto’s worden hier dan ook niet behandeld als gebruiksvoorwerp, maar als kunstobject. Verder is het makkelijk om vertrouwd te raken met de gezichten achter Prins, want de meeste medewerkers blijven hier érg lang plakken, zo niet voor altijd. De mogelijkheden en ruimte voor ambitie binnen het bedrijf spelen daarin ook een belangrijke rol. Verder houdt de werkplaats korte lijntjes met de receptie en verkoopafdeling. Dankzij onze gedeelde passie en respectvolle houding naar elkaar toe, werkt het hele team als een geoliede machine met elkaar samen. Het moet gek gaan als je deze werkomgeving niet als prettig ervaart!