Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Prins Summer Tour ’22
Share this page

Prins Summer Tour 2022: iets om naar uit te kijken

 

December 2021: niet de feestmaand waarop we hadden gehoopt. Juist in deze tijd zijn we allemaal op zoek naar die stip aan de horizon. Wanneer kan het weer? Wanneer mag het weer? Feesten, etentjes, uitjes en (vlieg)reizen; het is allemaal geen vanzelfsprekendheid. Maar dat gaat hoe dan ook veranderen. Dat moet gewoon.

Wij levensgenieters snakken naar iets leuks; iets om naar uit te kijken. Prins draagt hier graag zijn steentje aan bij door alvast een geweldige Prins Summer Tour 2022 op poten te zetten. De voorbereidingen zijn in volle gang, maar iets verklappen over de bestemming doen we nog niet. Het wordt namelijk verrassend mooi. Met de nadruk op verrassend. Én mooi.

Nog even de donkere dagen zien door te komen dus. Voordat u het weet begint die stip aan de horizon weer volop te schijnen. Zeker op de plek waar wij naartoe gaan, met betoverende vergezichten over de Adriatische Zee. Oké, meer vertellen we écht niet. Maar dit moet net voldoende zijn om warm te lopen voor de nieuwe Prins Summer Tour, die overigens in het voorjaar al van start gaat: maandag 23 t/m zaterdag 28 mei. Het genieten kan immers niet snel genoeg beginnen…

Schrijf u nu in en verzeker uzelf van een plekje!

Warme groet,

Team Prins.

Login op uw Prins account om u in te schrijven!

Nog geen account? Registreer u hier.

Share this page