Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Prins Summer Tour ’22
Share this page

Prins Summer Tour 2022:
Het bekende recept, een compleet nieuwe ervaring

 

Het kan weer en het mag weer. Dus natuurlijk gaan we het dan ook gewoon doen! Prins Summer Tour is terug, inclusief de vertrouwde, prikkelende ingrediënten. Maar dan op een unieke locatie. Kortom, er wacht ons een compleet nieuwe ervaring: snel als altijd en onmogelijk om voorbij te laten gaan. Haakt u ook aan?

Maandag 13 juni | Direct vakantie op Hvar

Op maandag 13 juni a.s. moet de astronomische zomer officieel nog beginnen, maar voor de deelnemers van Prins Summer Tour 2022 is de vakantie tegen die tijd al een feit. We stijgen op vanaf Schiphol en strijken neer in Split: de grootste en belangrijkste (haven)stad in Dalmatië, Kroatië. Twee eilanden verderop treft u de 1e bestemming van deze zomertrip: in het pittoreske Hvar komen we in stijl voorgereden, pal voor de deur van ons hotel.
Gebruik de rest van de middag vooral om lekker te ontspannen en op te laden voor al het moois wat dan nog komen gaat. ’s Avonds staat het genieten van vers gevangen vis op de menukaart; we schuiven aan bij een lokale, zeer geliefde chef genaamd Toto. De sfeer op dat moment zal hoe dan ook een goede graadmeter zijn voor de dagen erna!

Dinsdag 14 juni | De langste rit

Ongeacht hoe gezellig de 1e avond gaat verlopen, de volgende ochtend hopen we weer fris uit de veren te komen: er staan namelijk veel fijne kilometers op het programma! Sterker nog, van de hele week zal het meeste asfalt op deze dinsdag worden verslonden. Te beginnen met een heerlijke rit naar het uiterste puntje van eiland Hvar. Via de ferry zetten we uiteindelijk weer 4 wielen aan wal en zoeken we het hogerop in het prachtige, binnenlandse landschap van Kroatië. Cultuursnuivers opgelet: we lunchen in een kleine middeleeuwse nederzetting, letterlijk in de “middle of nowhere”. Hoe authentiek en puur wilt u het hebben?
Na 236 km blazen, sturen en schakelen wordt u compleet in de watten gelegd bij een tiptop verzorgd resort, direct gelegen aan de oever van Dubrovnic. Hier heeft ons gezelschap letterlijk zeeën aan ruimte, met daarnaast riante keuze uit verschillende stranden en zwembaden. Dit is de Kroatische kust bij uitstek!

Woensdag 15 juni | Verassend mooi: Bosnië & Montenergo

En wat is een Prins Tour zonder verrassingselement? Landen als Bosnië en Montenegro zullen niet gauw bovenaan uw “to drive” lijst staan, maar daar gaat snel verandering in komen. Nadat we de neuzen richting het binnenland hebben gedraaid en het meest zuidelijke deel van Bosnië zijn doorkruist, begeleiden de schone contreien van Montenegro ons steeds verder naar beneden. We zakken af tot de kust opnieuw in beeld komt. In de baai van Kotor tikken we de 130 km aan: een dagtrip die eindigt in Perast, een dorpje dat een belangrijke plaats heeft veroverd op de Unesco werelderfgoedlijst.
Mits het gas er voldoende op heeft gestaan deze woensdag, is er na aankomst nog voldoende tijd om een verfrissende duik te nemen in zoet óf zout water. Een wandeling door het schitterende plaatsje kan natuurlijk ook.

Donderdag 16 juni | Nóg zuidelijker

Het meest zuidelijke puntje van de Prins Summer Tour staat op de agenda voor de donderdag. Maar niet voordat we eerst een geweldige klim hebben gemaakt op de beruchte Serpentine berg! Het smalle asfalt, de sterke helling en legendarische haarspeldbochten zijn even schilderachtig als angstaanjagend. Maar als liefhebber moeten we dit toch een keer meegemaakt hebben… Geheid dat hier heel veel fraai beeldmateriaal uit voorkomt!
De indrukwekkende route langs Lovcen National Park en het bijzondere Skadarsko Jezero meer, maken de fotogenieke rit zowaar nóg bijzonderder. Ook al was het soms hard werken… Het adembenemende uitzicht vanaf de rotsen op de grens van Adriatische Zee, 165 km verderop, is dan ook dik verdiend. Op deze bestemming lijkt het zwembad naadloos over te lopen in het zeewater; een beeld dat past bij het onbegrensde (rij)plezier waarmee u de bewuste dag te maken heeft gehad.

Vrijdag 17 juni | Nog even de tijd nemen

Het eindpunt komt pas in zicht als we op vrijdag terug achter het stuur kruipen en Prins Summer Tour 2022 nog eens 100 km voortzetten: ruim voldoende om heel veel ander moois te ontdekken. En kort genoeg om het in alle rust op u in te kunnen laten werken. Tijdens de oversteek met de veerboot vanaf de baai van Kotor, zien we u zomaar diep in gedachten verzinken… We overnachten op slechts 30 minuten rijden van het vliegveld in Dubrovnic na een laatste ‘volle’ dag toeren.

Zaterdag 18 juni | Naar huis?

Genoeg genoten? Dan vliegt u om 13.25 uur gezellig met ons mee terug naar Schiphol. Een extra dagje Dubrovnic meepakken is uiteraard ook een optie. U stapt dan op eigen gelegenheid op een andere vlucht in de richting van Amsterdam.

Haasten doen we niet aan deze zomer, maar snel inschrijven voor Prins Summer Tour is wel aan te bevelen. Met zoveel voorpret vliegen de komende 3 maanden namelijk voorbij! We zien u graag op maandag 13 juni. Of eerder, mochten onze wegen voor die tijd kruisen…

Prijs (incl BTW)

Deelname per team (2 personen): €4900,-

Autotransport heen: €900,-

Autotransport terug: €900,-

Vliegtickets:  +/- €300,- pp

Zoals deelnemers van onze Prins Tours gewend zijn betreft het een volledig verzorgde reis, inclusief alle maaltijden. Neem eventueel contact met ons op voor meer informatie.

De Summer Tour is volledig volgeboekt.

Inschrijven is dus helaas niet meer mogelijk.

Share this page