Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Goodwood ’22
Share this page

Goodwood Tour 2022: liefhebbers only!

16 & 17 september 2022

De zomer kan ons niet lang genoeg duren. Niet alleen omdat dit hét seizoen is voor de autoliefhebber, maar ook omdat we nooit genoeg krijgen van de Goodwood voorpret. In september is het zover: dé afsluiter van het zomerseizoen belooft wederom een historische te worden! Goodwood Revival, vrijdag 16 & zaterdag 17 september 2022. Bent u erbij? Lets write history together…

Een goede nachtrust is het halve werk

Goodwood als ultieme bestemming; voor de diehard fan kan het haast niet mooier. De reis ernaartoe start op donderdagavond. Vanuit Hoek van Holland maken we de oversteek naar Engeland per boot. Na een overnachting op het water rijden we vrijdagochtend in alle vroegte richting Goodwood.

Vrijdag: General Admission en Grandstand tickets

Als we op vrijdag Goodwood betreden, zit de sfeer er al goed in. U ontvangt tickets voor de “General Admission” en ook op de Grandstand hebben we een plekje voor u gereserveerd. Optimaal sfeerproeven en beleven!

Dat is iets om op te proosten? Reken maar! ’s Avonds is het feest op Goodwood ‘over the road’, waarbij u in uitstekend gezelschap bent van liefhebbers… En liefhebbers only!

Zaterdag: VIP arrangement en plaatsen in Woodcote

Van een kater is er zaterdag geen sprake, want er wacht u een all-in VIP arrangement compleet met gereserveerde plaatsen voor The Assembly Rooms. Daarnaast hebben we een plekje voor u weten te bemachtigen op een privé-Grandstand in één van de mooiste bochten van Goodwood: WOODCOTE.

Incl:

  • Paddock access
  • Private Grandstand
  • Table for the day
  • Food and Drinks
  • Live music
  • Etc!

Aan het einde van de dag is het aan u, blijven tot de late uurtjes of lekker naar huis wanneer u alles gezien heeft. Wat het ook wordt, deze unieke ervaring heeft u sowieso in de pocket!

De kosten voor dit onvergetelijke event

De kosten voor deze volledig verzorgde Goodwood Revival ervaring zijn €1600,- pp all-in. Dat wil zeggen inclusief overtocht, diner, Goodwood tickets én de unieke VIP-ervaring op zaterdag!  (let op: terugreis op eigen gelegendheid/kosten)

Terugreis 

Onze ervaring leert dat de ene petrolhead kan er geen genoeg van kan krijgen en blijft graag sfeerproeven en benzine snuiven tot in de late uurtjes, de andere houdt het zaterdagmiddag voor gezien en is zaterdagavond weer thuis. Het is aan jullie!
Dit betekend wel dat het voor ons lastig plannen is qua terugreis en we om die reden de Eurotunnel (+/- €120,-) niet hebben inbegrepen en deze dus zelf geboekt zal moeten worden op het gewenste tijdstip. Vanaf Goodwood naar Folkestone is 2.15 uur (185km) rijden, van Folkestone naar Calais duurt 35 minuten en van Calais naar Utrecht is 3.45 uur (334km).
Een andere optie is om op zaterdagavond de nachtboot van Harwich naar Hoek van Holland te pakken. Deze vaart zaterdagavond uit om 23:00 uur en komt om 8:00 uur zondagochtend weer aan.

 

Extra nacht

Blijft u liever lekker tot laat genieten van de gezelligheid op Goodwood? Dan kunt u nog een nacht bijboeken in het hotel. Laat dit dan wel even z.s.m. aan ons weten, dan reserveren we uw kamer een nacht extra. Kosten hiervoor zijn €398,- incl ontbijt.

 


 

Liever lekker ‘op eigen houtje’?

Reserveer alleen de tickets. Reserveer uw tickets via het inschrijfformulier. De prijs voor de tickets bedraagt €761,50 ( vrijdag €126,50 + VIP zaterdag €635,-).

 


 

Share this page
Bent u er bij?

Schrijf u hier in!

Voor & achternaam*
Vul uw achternaam in
Woonplaats
Vul uw woonplaats in
Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in
E-mailadres*
Vul uw e-mailadres in
Merk & Model
Vul het automerk en model in
Kenteken
Vul het kenteken in
Aantal personen
Vul het aantal personen in