Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Goodwood ’22
Share this page

Goodwood Tour 2022: liefhebbers only!

14 t/m 17 september 2022

Bij Prins laten we ons niet uit het veld slaan. Hoe meer feestjes en evenementen we moeten missen, hoe harder de vastbeslotenheid groeit om een mooie tourrit voor onze klanten te organiseren. Daarom nodigen we u van harte uit om de agenda erbij te pakken voor het noteren van een historisch, minimaal 3-daags evenement in hét hart van de autosport: Goodwood Revival, van woensdagavond 14 t/m zaterdag 17 september 2022. Lets write history together…

Een goede nachtrust is het halve werk

Goodwood als ultieme bestemming; voor de diehard fan kan het haast niet mooier. De reis ernaartoe belooft echter ook memorabel te worden: op woensdagavond maken we vanuit Hoek van Holland de oversteek naar Engeland per boot. Na een overnachting op het water staat u op donderdag een speciale trip te wachten richting een parel van een hotel.

General Admission en Grandstand tickets

Als we op vrijdag Goodwood bezoeken, zit de sfeer er al goed in. U ontvangt tickets voor de “General Admission” en ook op de Grandstand hebben we een plekje voor u gereserveerd. Zo kunt u gaan, staan en sfeerproeven hoe en waar u maar wilt!

Dat is iets om op te proosten? Reken maar! ’s Avonds organiseren we een besloten feest waarbij u in uitstekend gezelschap bent van liefhebbers… En liefhebbers only! Onder het genot van smaakvolle hapjes en (non-)alcoholische versnaperingen kunnen we het zo gezellig en laat maken als we zelf willen.

VIP arrangement en plaatsen in Woodcote

Van een kater is er zaterdag geen sprake, want er wacht u een all-in VIP arrangement compleet met gereserveerde plaatsen voor The Assembly Rooms. Daarnaast hebben we een plekje voor u weten te bemachtigen op een privé-Grandstand in één van de mooiste bochten van Goodwood: WOODCOTE.

Aan het einde van de dag is het aan u om er wel of geen extra dagje plezier aan vast te knopen. Voor wie wil staat de boot klaar om terug naar het vaste land te gaan. Wat het ook wordt, deze unieke ervaring heeft u sowieso in de pocket!

De kosten voor dit onvergetelijke event

De kosten voor deze volledig verzorgde 3-daagse trip inclusief 2-daags bezoek aan een van de bekendste events voor petrolheads wereldwijd zijn €2.150,- pp all-in. Dat wil zeggen inclusief overtocht, diners, Goodwood tickets, de unieke VIP-ervaring op zaterdag en terugreis eurotunnel!

 


 

Volle agenda?

Reserveer alleen de tickets. Bent u na de zomer weer vol ‘op stoom’ en de agenda al vol staan? Kom dan gerust op eigen gelegenheid en sluit vrijdag en/of zaterdag bij ons aan! Reserveer uw tickets via het inschrijfformulier. De prijs voor de tickets bedraagt €761,50 ( vrijdag €126,50 + VIP zaterdag €635,-).

 


 

Share this page
Bent u er bij?

Schrijf u hier in!

Voor & achternaam*
Vul uw achternaam in
Woonplaats
Vul uw woonplaats in
Telefoonnummer*
Vul uw telefoonnummer in
E-mailadres*
Vul uw e-mailadres in
Merk & Model
Vul het automerk en model in
Kenteken
Vul het kenteken in
Aantal personen
Vul het aantal personen in