Menu
Menu
Favorieten Mijn account
Mijn account
prins.nl / Stories / Prins Eindejaars­loterij
Share this page

Eindejaarsloterij bij Prins

Proost, koop & win!

Verandering van spijs doet eten. We zouden wel gek zijn om de traditionele eindejaarsborrel over te slaan, maar we geven het dit keer wél een andere invulling! Naast het gebruikelijke hapje en drankje valt er namelijk nog véél meer te beleven bij Prins: wie deze dagen een auto koopt, ontvangt een eindejaarslot en maakt daarmee kans op unieke prijzen!

Op 30 december is het zover – de Prins eindejaarsloterij trekking! Heb jij een lot weten te bemachtigen door een goede deal te sluiten bij Prins? Dan zou jij zomaar de gelukkige winnaar kunnen zijn van een van onze fantastische prijzen! De trekking vindt plaats op zaterdagavond 30 december, en het beste deel? Je hoeft er niet eens de deur voor uit, want de hele sensatie wordt online gestreamd!

Dus, bemachtig je lot, markeer die datum in je agenda en zorg dat je online bent wanneer de winnaars worden onthuld!

 


De prijzen:

Benieuwd wat er zoal te winnen valt? Onder andere een diner van een chef-kok aan huis die smaak(sensatie) van Italië vanuit onze keuken naar de uwe verhuist. Een trip naar het land van de lekkernijen staat ook op het programma, inclusief klassiek vervoersmiddel! En dan de hoofdprijs: een Fiat Topolino. Italiaanser wordt het niet!

#1: Fiat Topolino

Elektrische mobiliteit met een vleugje ‘dolce Vita’: De nieuwe Topolino belichaamt perfect FIAT’s dolce vita en Italiaanse geest. Als een auto die een glimlach op je gezicht wil toveren. De Topolino is zelfs geschikt voor jongeren, want het model mag bestuurd worden door iedereen vanaf 16 jaar met een bromfietscertificaat of rijbewijs-B. Kortom, de Topolino is een eclectisch elektrisch voertuig dat op elk moment en op elke plaats past en tal van gebruiksmogelijkheden biedt.

 

#2: Classica Italia Tour

Van 27 mei tot 1 juni. Deze trip staat meer in het teken van smaak dan van sensatie. We gaan deel uitmaken van het “slow living” Zuid-Italië en op een rustig tempo de uitgestrekte olijfgaarden, azuurblauwe wateren en pittoreske dorpjes van Puglia verkennen. Onderweg stoppen we om te kunnen proeven van de heerlijke Pugliese wijn, olijfolie en verse zeevruchten uit de lokale keuken. Wie weet bent u er bij!  Info >

 

#3: Meesterkok aan huis

Meergangen diner voor 6 personen. In uw vertrouwde omgeving en/of huiselijke sfeer genieten van een culinaire beleving zonder dat u daar zelf uren voor in de keuken hoeft te staan? Een meesterkok verrast u en uw gasten thuis met een luxe meergangen diner! 

 

Share this page